Streetball Liptovské Sliače 2012

Dňa 03.08.2012 sa na farskom ihrisku v Liptovských Sliačoch premiérovo uskutočnil basketbalový turnaj STREETBALL LIPTOVSKÉ SLIAČE v duchu "HRAŤ PRE ZÁBAVU". Turnaju predchádzala kompletná úprava ihriska potrebná na odohranie zápasov (vyzametanie od prachu a skla, vystriekanie ihriska vodou a kompletné namaľovanie čiar).

Nešlo o žiadne vysoko rozpočtové športové podujatie, zmyslom akcie bolo spropagovať túto hru a na ihrisko pritiahnuť čo najviac mládeže z obce. Účasť mládeže na akcii bola prekvapujúca. Celkovo sa na turnaj prihlásilo 10 družstiev, ktoré súťažili v 3 kategóriách. Teší fakt, že sa okrem 6 družstiev z domácej obce na streetballe zúčastnili aj družstvá z Ružomberka a Liptovskej Osady. Štyri domáce družstvá sa umiestnili na stupni víťazov.

Konečné umiestnenie družstiev:

kategória mini do 12r:
1. miesto: Dream Team (Lipt.Sliače)
2. miesto: MaTiBiKl (Lipt.Sliače)

3. miesto: Legendy (Lipt.Sliače)

kategória do 15r:
1. miesto: Baterky (Lipt.Osada)
2. miesto: Beach Babes (Rk)

kategória starší:
1. miesto: Stred1 (Rk)
2. miesto: Pastieri (Rk)
3. miesto: MY (Lipt.Sliače)
4. miesto: NO (Lipt.Sliače)
5. miesto: CHATA s.r.o (Lipt.Sliače)

Všetkým zúčastneným družstvám v mene organizátorov ďakujem  za účasť na tejto športovej akcii, ktorá sa niesla najmä v duchu PLAY FOR FUN. Dúfam, že ste si všetci z chuti zahrali streetball. Nečakali sme až taký záujem hráčov, milo ste nás prekvapili :)

A samozrejme ďakujem v mene organizátorov streetbalu v Liptovských Sliačoch rímskokatolíckej farnosti v Liptovských Sliačoch a všetkým, ktorí pomohli s akoukoľvek pomocou. Bez Vašej pomoci by táto akcia nebola! Nebudem všetkých týchto dobrých ľudí menovať, veď  Vy sami viete :) Ďakujeme !

Spoločne sme za pár dní urobili kus roboty najmä pre domácu mládež a zveľadili farské ihrisko v Liptovských Sliačoch.

fotky z akcie nájdete vo fotogalérii