Turnaj v Ružomberku 18.06.2012

V pondelok 18.06.2012 sme odohrali posledný turnaj v tejto hracej sezóne v Ružomberku za účasti všetkých ružomberských minižiackych družstiev. Postupne sa naše dievčatá stretli s družstvami BK Liptovská Osada, MBK RK Černová a MBK Ružomberok. Kvôli školským povinnostiam naše družstvo reprezentovalo 17 dievčat a každá dostala príležitosť ukázať, čo sa za rok trénovania naučila. Za posledných 10 dní šlo o naše tretie turnajové vystúpenie.

Zápas proti Liptovskej Osade som považoval za najťažší, ale dievčatá ho skvelo zvládli. Súper však nastúpil prevažne s mladšími dievčatami a tak príležitosť dostali opäť dievčatá, ktoré zápasov odohrali počas roka menej. Teší ma, že si prvý zápasový kôš dala aj Nika Luptáková a tak si môžme povedať, že všetky naše dievky sa aspoň raz v súťažných zápasoch radovali z premeneného koša ! Baby zvládli aj zápas s MBK RK Černová a tak ich posledným súperom o prvé miesto boli dievčatá Ružomberka posilnené o dievčatá zo starších mini - Natáliu a Mery, ktorá za nás ešte v sobotu odohrala zápasy vo Zvolene.

Finále sme rozhodli už v prvej štvrtine zápasu, kde sme súpera zvalcovali 14:0 a o zápase bolo rozhodnuté. Do hry postupne zasahovali ostatné dievčatá. Teší ma, že si baby vzorne dokázali ubrániť najkvalitnejšie hráčky súpera a nedovolili im zápas zdramatizovať. Teší ma aj nasadenie do zápasov a to, že žiadneho súpera, ktorých sme veľmi dobre poznali, baby nepodcenili a brali ich ako súpera vyrovnaného.

Ďakujeme súperom a trénerke z Černovej za pozvanie na turnaj a za skvelé prekvapenie na záver. Odchádzali sme z turnaja plný radosti a úsmevu s veľkým pohárom a s medajlami na krkoch. Ďakujeme !

Obhájené víťazstvo z prázdninového turnaja v marci bolo bonbónikom za prvou súťažnou sezónou, ktorá bola vzhľadom na veľký počet odohratých zápasov náročná.

Baby, ste skvelé! Dúfam, že budúca sezóna bude ešte lepšia, krajšia a zaujímavejšia a že Vaše výkony budú len napredovať.

Som na Vás veľmi hrdý!

Tréner