Zápas proti ZŠ Dončova

Vo štvrtok sme odohrali v našej telocvični zápas proti babám zo ZŠ Dončova, Ružomberok.

Išlo o tréningový zápas proti súperovi tréningovo aj vekovo vyspelšiemu a bola to vhodná príprava pred turnajom v Brandýse, kde to nebude ľahké.

Tento zápas mal byť najmä vhodnou previerkou pre naše vysoké hráčky, ktoré začali s nami trénovať v októbri. Škoda, že na zápas prišlo kvoli školským povinnostiam len 9 hráčok (4x r.narodenia 2001 , 2x 2002 a 3x 2000), ktoré sa museli popasovať s vysokými hráčkami súpera (2x 2001, 1x 2000, 1x 1999, 2x 1998).

V zápase nám vôbec nešlo o výsledok, ale o pochopenie sily individuálnych schopností hráčok súpera a precvičenie si toho, čo sme si na trénigoch nacvičovali. Do polčasu sa na našu hru dalo pozerať a súpera sme často prekvapovali rýchlymi protiútokmi s presným zakončením. Po polčase nám začali dochádzať sily a vysoké hráčky súpera priebeh zápasu otočili a do konca zápasu výsledok kontrolovali. Na zápase bola s nami aj Mery, ktorá sa pripojila k družstvu a pocestuje s nami na turnaj. Herne si baby s Mery celkom rozumeli a ukázalo sa, že pre družstvo bude určite veľkou posilou.

Liptovské Sliače - ZŠ Dončova 45:54 (26:18)


Baby, dnes to bolo celkom fajn, ešte popracovať na presnejších prihrávkach, zlepšiť obranný doskok a nasadenie až do konca zápasu (nie len jeden polčas) a možme ísť do Čiech :) Pochvala patrí všetkým hráčkam za dnešné obetavé výkony:
Klára Nemčeková, Natália Jarottová, Bianka Iváková, Natália Gejdošová, Laura Bartošová, Ala Ondrejková, Timka Ondrejková, Nika Ondrejková a Mery Šefranková.

a samozrejme aj súperovým hráčkam:

Paula Dittrychová, Miriam Adamčová, Lucia Maderková, Júlia Prílepková, Erika Puclíková, Barbora Dittrychová